header-image

Interventor/a comunitats de veïns


  • Ubicación: Barcelona (España)
  • Tipo de Contrato: Contrato de obra y servicio
  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Vacantes: 1
  • Disciplina: Otros

Fundació Pere Tarrés

La Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.

Descripción de la oferta

Fundació Pere Tarrés cerca un/a Interventor/a en comunitats de veïns per la zona del Besòs Maresme (Barcelona). 

 

Les funcions a desenvolupar son:

- Facilitar el desenvolupament de l’organització veïnal de les escales.    

- Potenciar i consolidar la formació de comunitats de veïns i veïnes a fi que siguin capaces de gestionar-se autònomament.  

- Promoure i habilitar al veïnatge en la gestió comuna dels afers col·lectius, a través de processos educatius d’acompanyament i assessorament adaptats a la diversitat dels veïns/es, tot promovent la seva implicació i autonomia.    

- Establir, i concretar per a la intervenció específica en cadascuna de les comunitats de veïnatge, els criteris de prioritat, la definició i el disseny d’eines metodològiques útils per al diagnòstic, el pla de treball que es realitzarà per a la consecució dels objectius.   

- Orientar i promoure l’accés del veïnatge als recursos disponibles en el territori per  donar resposta a situacions personals de vulnerabilitat social, econòmica, laboral o d’habitatge.    

- Detectar, i tractar si s’escau, les situacions irregulars vers l’habitatge que puguin esdevenir un condicionant negatiu per la bona convivència. 

- Recollir i relacionar incidències provinents de situacions estructurals greus dels edificis, per tal de posar en coneixement a qui correspongui segons les seves competències, dels Serveis d’Habitatge i/o Secretaria de Prevenció.

Oferim un contracte temporal per cobrir una subtitució aproximadament fins el mes d'abril. Jornada completa, 38,5 hores setmanals. La jornada serà dins l'interval de 9:00 a 15:00 i de 16:00 a 20:30 hores (3 tardes).

Requisitos

- Grau en Treball Social o Educació Social, Psicologia, Pedagogia, Antropologia o  Sociologia. 

- Experiència mínima de 2 anys desenvolupant tasques similars.

- Possibilitat de incoporació immediata.

Posición cerrada

  • Ubicación: Barcelona (España)
  • Tipo de Contrato: Contrato de obra y servicio
  • Jornada laboral: Jornada completa
  • Vacantes: 1
  • Disciplina: Otros